SkyNest + Vildmarkstur

Upplev en natt i vårt mysiga boende SkyNest och en vildmarkstur med SkyArk.

Njut av det magiska norrskenets aftondans eller den orörda vildmarken på ett bekvämt sätt. Både i det exklusiva boendet SkyNest och i den varma SkyArk dragen av en snöskoter får du känna dig som ett med naturen. De stora panoramafönstren som täcker tak och väggar ger dig en magnifik utsikt såväl på turen med SkyArk som när du ligger i din säng i SkyNest.

Vi hämtar dig från Kiruna för en transfertur till vårt ställe i Kurravaara. Där du får uppleva en fantastisk natt i SkyNest och förhoppningsvis beundra norrskenets dans från din säng. Servicehuset med dusch och toalett ligger nära SkyNest. Följande dag startar turen från SkyNest, efter att du ätit en ordentlig frukost serverad till ditt boende. Färden går sedan längs sjöar och genom den snöklädda gammelskogen där vi kan stöta på skogens konung eller kanske bli överraskade av den listiga räven. Ser vi något spännande röra sig stannar vi efter leden så ni får fotografera de vilda djuren. Väl framme står tältkåtan och väntar på oss där vi stannar till för att fika och beundra det gnistrande vinterlandskapet. I tältkåtan från ni testa smaklökarna på korvar från norra Sveriges vilda djur. Vi gör upp en eld och tillreder Laxfilé över öppen eld. Det samiska brödet ”njalla” värms vid elden och fylls med lax samt räksallad. En genuin dryck gjord på norrländska bär serveras till maten. Slutligen förgyller vi middagen med en hemgjord kaka till nykokt kaffe/te. När vi kommer tillbaka SkyNest hjälper vi dig med bagaget och kör dig tillbaka till Kiruna.

Information om turen

Pris: Från 2600 SEK/person

I priset ingår:
Transfer till/från Kiruna,
En natt i SkyNest inkl. frukost, badhanduk och sängkläder.
En 3,5 timmars Vildmarkstur i SkyArk inkl. en guidad färd, lunch och en varm filt.

Deltagarantal: Minimum 2 personer, maximum 4 personer (1 SkyNest rymmer 2 vuxna, vilket betyder att ni måste vara 2 eller 4 personer för att boka detta paket.)

Tillgänglighet: 1 December- 15 April.

Du kan beställa middag till SkyNest för 160-220 SEK

Contact Us

We will reconnect as soon as possible

Kontakta oss

073-9448262

info@skyark.se

Vasikkaniemvägen 15

981 46 Kurravaara

Följ oss på