Flygtransfer

Exklusiv flygtransfer med sightseeing

Snart är du i Kiruna!

Från flygplanets fönster ser du snö, fjälltoppar i fjärran, glimrande ljus från staden och gruvberget. En arktisk vinterhimmel sveper in alltsammans i klara färger. Nere på marken väntar vi på dig med vår SledArk för transfer till ditt boende.

SledArken dras av en snöskoter. Inne i släden är det varmt och mysigt. Du stiger in direkt från flygplatsen utan att behöva byta till varmare ytterkläder. Under färden sitter du mjukt på renskinn och får avnjuta en korg med lokala smakbitar tillsammans med en frisk bärdryck.

Färden går genom såväl den nya som den gamla stadskärnan. Genom högtalarsystemet får du lyssna till en guidad tur med information om staden.  Eftersom SledArken har panoramafönster åt alla håll har du en fantastisk utsikt över Kiruna! Just nu genomgår staden en stor omvandling, den flyttas på grund av att gruvan skall kunna utöka sin verksamhet. Du kan se det nya kommunhuset, kyrkan som snart skall flyttas, samt andra byggnader som förbereds inför flytten.

Efter cirka 45 minuters flygtransfer kommer du fram till ditt boende och vi ser till att bagaget kommer till ditt rum.

Välkommen till Kiruna!

Information om turen:

Ca. 45 minuter
Pris: 950 SEK/person
4000 SEK/ark
I priset ingår: transfer, guide, guidning via ljudanläggning under färden i SledArk, en korg med smakupplevelser och ekologisk bärdryck, värmande filt samt hantering av ditt bagage.
Deltagarantal: Minimum 2 personer, maximum 6 personer.
Avgångar: Dagligen, november- april

Contact Us

We will reconnect as soon as possible

Kontakta oss

073-9448262

info@skyark.se

Vasikkaniemvägen 15

981 46 Kurravaara

Följ oss på