Skynest

Sov under stjärnhimlen

SkyNest fyller dig med naturlig sinnesro

Upplev en av våra två SkyNest, ett 10 m² mysigt hotellrum i en nydesignad byggnad. I det här exklusiva boendet har du möjlighet att beundra himlens oändlighet genom glastaket samtidigt som du känner dig som ett med naturen runtomkring.

Vi hämtar dig på flygplatsen eller på ditt hotell för transfer till Kurravaara. Nära Tornefloden i en lugn och naturskön miljö ligger SkyNest. Nestet är en kort promenad från servicehuset samt omringad av skogen för att ge dig total avskildhet från andra människor. Vid ankomsten får du åtnjuta kaffe eller te med lite tilltugg i det lilla mysiga ”boet”. Naturen runtomkring är bedårande och rummet blir levande med förändringar i ljus och väder ute. Under den mörka tiden på året får du sova under stjärnhimmel eller norrskenets magiska färgspel. Medan sommaren fyller rummet med en gyllene glöd från midnattssolen.

På morgonen när du vaknar får du frukost serverat till SkyNest. Njut av det utsökta kaffet medan naturen vaknar till liv.

Upplev natten med alla dina sinnen i denna harmoniska miljö!

Information om övernattningen

Pris: från 1500 SEK/ natt ( sommar – höst )                                     från 2100 SEK/ natt ( vinter – vår )

i priset ingår: 1 natt i SkyNest, gratis parkering, välkomstdryck, snacks, frukost, sängkläder och badhandduk samt rumsservice.
Finns i SkyNest: dubbelsäng, bord/stolar, väggkamin/vedkamin och element. Intill varje SkyNest ligger en egen eldplats. 
Extra:  Vedeldad bastu kan bokas mot tilläggskostnad.

Du kan beställa in lunch eller middag till SkyNest.

Varma kläder, skor samt snöskor finns att låna.

Contact Us

We will reconnect as soon as possible

Kontakta oss

073-9448262

info@skyark.se

Vasikkaniemvägen 15

981 46 Kurravaara

Följ oss på