Sightseeing Icehotel

Sightseeing Icehotel

Gillar du att upptäcka nya spännande platser? Se hur is och snö blivit vackra rum med de mest utsökta skulpturer? Följ då med på en oförglömlig tur med SledArk för att uppleva det unika runtomkring Kiruna!

Vi hämtar upp dig vid ditt hotell för transfer ut till Kurravaara. Bekvämt nedsjunken i en sittsäck får du njuta av det gnistrande vita landskapet med panoramavyn som den varma arken erbjuder.

När vi anländer till Jukkasjärvi besöker vi Nutti Sámi Siida för möjlighet att fotografera och mata renarna. I byns unika Muséum får ni ta del av samernas säregna historia och intill museét ligger den äldst bevarade kyrkan i Lapland. Turen går vidare till Icehotel där vi får en guidad rundtur i det magiska hotellet av is.  Här beundrar vi konstverk i is gjorda av människor från hela världen. 

Efter en händelserik färd lutar vi oss tillbaka i arken och åtnjuter en varm dryck med en smakbit innan vi återvänder till Kurravaara.

Information om turen:

Pris: 1850 kr/person
1150 kr/barn (4-14 år)
I priset ingår: Transfer tur-retur, guide och guidning via ljudanläggning på färden i SkyArk, varm SkyArk och filt,  entré och guided tur i Icehotel, entré till Nutti Sámi Siida, kaffe/te och smakbit

Deltagarantal: Minimum 2 personer, maximum 8 personer

Avgångar: Dagligen kl.  10.00- 14.00 och 14.00–18.00,

november–april.

Contact Us

We will reconnect as soon as possible

Kontakta oss

073-9448262

info@skyark.se

Vasikkaniemvägen 15

981 46 Kurravaara

Följ oss på