Om oss

Välkommen till Skyark i kiruna

för att uppleva något som berör alla dina sinnen.

Har du kommit till Kiruna för att själv få uppleva vinterköldens rimfrost i ögonfransarna, för att sedan när mörkret slår till, beundra norrskenets magiska dans på den stjärnbeströdda himlen? Eller vill du njuta av den norrländska sommaren under midnattssolens gyllene strålar? Detta och mycket mera kan du få uppleva på ett helt nytt och unikt sätt med oss på SkyArk.

I en storslagen och naturskön miljö med hisnande utsikt över Torne älv och den ståtliga fjällvärden håller SkyArk till. Där väntar dig ett utbud av såväl övernattningar som spännande turer, som vildmark, fjällfiske, isfiske, norrsken och enormt utbud av en natur som erbjuder unik sinnesro, allt detta år vårt vackra Kiruna. Vår tanke är att människor i alla åldrar skall ha samma chans att komma ut till den vackra orörda naturen, skyddad från vind och kyla i den varma arken, och uppleva total sinnesro.

Vårt mål är att beröra alla dina sinnen på ett sätt som gör din upplevelse hos oss oförglömlig. Här får du uppleva lugnet med den natursköna miljön runtomkring, njuta av lokala och naturliga maträtter, samt beröras av musikens känslosamma toner, såväl på tur som vid övernattning.

Vi är ett naturnära familjeföretag som utvecklat detta koncept i samarbete med en finländsk arkitekt. Vi vill erbjuda våra gäster ett alldeles exklusivt utbud av logi och turer. Våra nyckelord är värdskap, kvalité och hållbarhet. Som naturmänniskor älskar vi det rena vilda och naturliga runtomkring oss och det vill vi dela med oss av till våra gäster.

Varmt välkommen till oss!

Mats, Lina och Elin med personal

Contact Us

We will reconnect as soon as possible

Kontakta oss

073-9448262

info@skyark.se

Vasikkaniemvägen 15

981 46 Kurravaara

Följ oss på