Nytt skötbord i badrummet

En riktigt mysig dag på stan

Idag har jag varit och handlat på stan. För första gången hade jag min dotter med mig, hon är bara två månader gammal, jag har inte velat ha med mig innan. Det har varirt riktigt mysigt, men det har inte varit så lätt att hitta bra skötrum. Dock var jag inne i ett köpcentrum, och där fanns ju toaletter, och på deras toaletter hade dom vägghängda skötbord. Hur bra var inte det. Det innebär ju att man inte behöver ha speciella skötrum utan kan ha det på alla toaletter, både på herrtoaletterna och damtoaletterna. Jag tycker att alla offentliga toaletter skall utrustas med vägghängda skötbord, för att underlätta när man skall byta blöja.

Jag skall köpa ett vägghängt skötbord

Jag fick idén att fixa ett riktigt robust och bra skötbord hemma också, det är ju riktigt smart, sparar en massa plats, vår lägenhet är ju inte så stor så all plats man kan spara är bra. Det gäller att maximera ytan här hemma. Jag har varit inne på olika diy sidor för vägghängda skötbord, men inte hittat några som jag kan göra, det verkar som man måste vara en snickare för att göra ett och den kunskapen besitter inte jag. Jag tänker köpa ett från en barnvagnsaffär för att hitta ett snyggt som också är funktionellt. Jag undrar om man kan göra om det sen till något annat när man inte behöver det längre. Jag såg en film en gång och då hade dom en verktygs gömma i det vägghängda skötbordet. Jag tror att filmen hette Oceans Eight med Sandra Bullock i en av rollerna. Nu tänker ju inte jag förvara verktyg i det vägghängda skötbordet men det visar ju att man kan använda det till annat sen när man inte behöver ett skötbord längre.

 | Skypark.se | 

© 2022 Created with Royal Elementor Addons