Fjällfiske på hög nivå

Fjällfiske på hög nivå

Följ med på en oförglömlig isfiskeresa med fjällfiske i Kirunas storslagna fjällvärld. Här har du chansen att slå en “grandslam” bland alla fiskarter som gömmer sig under isarna.

Vi möter upp er på flygplatsen för en transfertur ut till Kurravaara, strax utanför Kiruna. Första natten har vi hyrt en bekväm stuga åt er på Aurora Camp. När morgonen gryr packar vi skotrarna och beger oss upp till fjälls. Rutten planeras utgående från vilka fiskarter ni föredrar att fiska. Du har möjligheten att sitta varmt och bekvämt i en SkyArk, sitta bak på en skoter eller hyra en skoter för att köra själv. Färden bjuder på hisnande utsikter och otroliga fiskeupplevelser genom isfiske i vildmarken kring Kiruna. Vi tillreder lokala maträtter och kaffe över öppen eld och övernattar i SkyArkar eller tältkåta med kamin. Efter fyra oförglömliga dagar med fantastiskt fjällfiske, återvänder vi till Kurravaara.

Kom ut och upplev den bedårande fjällvärlden, fantastiska fiskevatten perfekta för isfiske och vildmarken i sin bästa form!

GRANDSLAM-LISTA:

Röding, Öring, Abborre, Harr, Sik och Gädda.

Välj din favorit!

Information om resan:

Pris: 8200 SEK/person
I priset ingår:

  • 4 dagars fiske
  • Proffsguide
  • Logi i ark/tältkåta + en natt i stuga
  • frukost, middag och kvällsbit varje dag
  • Transporter

Deltagarantal: minimum 2 personer – maximum 12 personer.
Finns möjlighet att hyra egen skoter
Januari – Maj 2018

Contact Us

We will reconnect as soon as possible

Kontakta oss

073-9448262

info@skyark.se

Vasikkaniemvägen 15

981 46 Kurravaara

Följ oss på