Badrumsljus för estetik och funktionalitet

Du kan välja mellan de många typerna av ljus, från traditionellt till modernt och från rustikt till kristallklart. Välj klokt för att matcha stilen på ditt badrum och för att komplettera det som redan finns i det. De två sakerna att tänka på när du installerar ett ljus är atmosfär och funktionalitet.

Ambient belysning har både estetik och den övergripande känslan av badrummet i beaktande. Det är tänkt att belysa hela badrummet för att ge det en varm atmosfär. Funktionalitet å andra sidan har uppgiftsspecifika överväganden. Det används vanligtvis för att fokusera eller stråla ljusstrålar till ett visst område, till exempel avläsningsområdet i badkaret eller raknings- och sminkområdet i fåfängan.

Fåfänga lampor är de runt, ovanpå eller på sidorna av fåfänga spegeln. De kan också vara fläckiga på sidorna av medicinskåpet. Omgivande taklampor, vanligtvis infällda, placeras på mitten eller i rader i taket. Om du har ett stort badrum som innehåller två fåfängor, bör belysningsstilen för en fåfänga spegla den andra.

Fåfänga lampor kan hjälpa till att förbättra ditt badrum. Gör det mjukare och resultatet blir att ditt badrum kommer att se större ut och det gör att du kan arbeta i badrummet mer fritt och bekvämt. Å andra sidan, överväga att använda en upphängd lampa om badrummet är högt i tak. Genom att göra detta kommer rumets volym att förbättras.

Leave a Reply