Omgivande belysning för badrum fåfänga

Badrums fåfänglampor innehåller vanligtvis ett ljus eller kanske två eller fler ovanför spegeln. Eller det kan finnas lampor eller lampor på varje sida av spegeln eller medicinskåpet och en taklampa eller en rad infällda taklampor över fåfängan, beroende på storleken på din fåfänga och spegel.

Ljuskronor, ytmonterade, fåfänglampor i badrum, vägglampor och infällda armaturer är typer av allmänbelysning som belyser det totala badrumsområdet. Denna typ av belysning gör att du kan röra dig och se säkert i rummet.

Dessa typer av badrumsarmaturer bör styras av dimmare där du kan ändra ljusets intensitet för en avkopplande känsla när du blötläggs i badkaret, till exempel. Allmän omgivningsbelysning ger ditt badrum mest belysning mot golvet, men det ger mer bländning än andra typer av badrumsarmaturer.

Leave a Reply